Woonbedrijf – Proces audit

Een nieuw ingevoerd onderhoudsbeleid gaf al enkele jaren invulling aan de doelstelling om de onderhoudskosten te kunnen beheersen. Het beleid richtte zich op drie nieuw gedefinieerde onderhoudsdoelstellingen onder de afkorting OVS: Onderhoud, Verbetering en Schade. Hoewel een kostenreductie werd geconstateerd ontbrak het het Woonbedrijf aan inzicht in de oorzaken hiervan. PVM voerde een onderzoek uit naar de uitvoering van onderhoudsprocessen en hoe deze binnen het OVS-beleid passen en naar de procentuele verdeling van kosten over Onderhoud, Verbetering en Schade. Aan de hand van dit inzicht werd advies uitgebracht over de verbetermogelijkheden per onderhoudsproces. Het resultaat is inzicht in kosten en kennis die direct als onderbouwing van besturingsbeslissingen kan worden aangevoerd.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Marc Heijmans
Directeur
06 53 75 16 45
m.heijmans@p-v-m.nl
Davy Brummans
Vastgoedadviseur
06 - 51 15 16 43
d.brummans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!