Waterweg Wonen – Risico-inventarisatie

De woningcorporatie Waterweg Wonen wil proactief inzetten op veiligheid en gezondheid. Als voorloper op het gebied van risicomanagement vroeg Waterweg Wonen aan PVM om met de nieuwe beleidskeuze een risicoprofiel te maken van alle woningtypes middels een risico-inventarisatie. Ieder woningtype heeft zijn eigen kenmerken. Deze kenmerken heeft PVM gebruikt om in kaart te brengen welke risico’s er, per woningtype, zijn. Een kans x impact analyse geeft de mogelijkheid dat een risico waarheid zal worden maal de impact die dit zal hebben op de veiligheid en gezondheid van bewoners aan. De opgestelde risicoprofielen heeft Waterweg Wonen gebruikt om het gesprek met haar bewoners aan te gaan. Op basis van deze gespreksvoering heeft het haar beleid opgesteld.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Stephan Kerperien
Vastgoedadviseur

middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!