Technische Universiteit Eindhoven – Brandveiligheidsscans

De Technische Universiteit Eindhoven heeft met een grote hoeveelheid studenten, docenten en onderzoekers dat dagelijks op haar campus aanwezig is een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van haar gebouwen. Om de veiligheid te borgen vroeg de huisvestingsdienst van de TU/e aan PVM of we konden ondersteunen bij het uitvoeren van brandscans. In de brandscans wordt bij ieder onderwijsgebouw gekeken of het voldoet aan de wettelijke afspraken die voor het pand gelden. Het resultaat is verschillende rapportages waarin de tekortkomingen en bevindingen worden beschreven en maatregelen worden aangedragen per gebouw. Als uitbreiding op deze rapportage heeft de TU/e ons gevraagd om te begeleiden bij het uitvoeren van deze maatregelen en een Integraal Plan Brandveiligheid op te stellen. Dit resulteert in een veilige leer- en werkomgeving voor alle TU’ers.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!