Skyline VVE Management – Betonconstructies

Veiligheid voor alles. Dit is de reden dat Skyline VVE Management aan ons al meerdere malen vroeg om een onderzoek uit te voeren naar de kwaliteit van onder andere de dak- en betonconstructies. Een veilige woonomgeving is de basis voor iedereen, daarom hebben wij dit met zorg en precisie uitgevoerd. Onze adviseurs voerden naast integrale inspecties ook bouwkundige inspecties uit op onder andere betonrot, houtrot en dakconstructies. De inspectie wordt gepresenteerd in een overzichtelijke rapportage waaruit heldere vervolgstappen volgen. Hiermee garanderen PVM en Skyline VVE Management een veilige leefomgeving.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Urs Veltrop
Vastgoedadviseur
040 291 40 20
u.veltrop@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!