Rijksvastgoedbedrijf – BOEI Inspecties

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft als verplichting onderhoud uit te voeren over de gebouwen en installaties. Om hier invulling aan te geven kwam het uit bij PVM voor het uitvoeren van de BOEI-inspecties over haar bezit. PVM heeft, als mede-ontwikkelaar van de RgdBOEI, uitgebreide kennis in huis en heeft voor het Rijksvastgoedbedrijf integraal de inspecties uitgevoerd. Deze inspectie beoordeelt ieder pand op de 4 werkvelden van BOEI, namelijk Brand, Onderhoud, Energie en Inzicht in wet- en regelgeving. Met het uitvoeren van de integrale inspecties heeft PVM een overzicht van de huidige staat van de verschillende soorten objecten in de portefeuille en de benodigde onderhoudsmaatregelen verzorgd.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Marc Heijmans
Directeur
06 53 75 16 45
m.heijmans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!