RET – BOEI inspecties stations

De Rotterdamse vervoersmaatschappij RET wenste voor enkele stations een overzicht van de huidige staat van het pand en van de benodigde financiële middelen om het de komende periode in stand te kunnen houden. Als adviesbureau werd PVM ingeschakeld en wij konden dit realiseren middels een BOEI-inspectie. Deze inspectie wordt op de punten Brand, Onderhoud, Energie en Inzicht in wet- en regelgeving uitgevoerd en digitaal verwerkt in een overzichtelijk rapport. De stations van de RET kenmerken zich door de specifieke installaties en de continue stroom van bezoekers. De eisen aan drukbezochte locaties als stations zijn scherper en explicieter met als doel de kwaliteit en veiligheid te garanderen. Aan de hand van de rapportage die we opstelden was het mogelijk een meerjaren onderhoudsplanning op te stellen. Dit zorgt voor veilig toegankelijke stations voor alle OV-gebruikers.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
Marc Heijmans
Directeur
06 53 75 16 45
m.heijmans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!