Portaal – Kwaliteitsmanagement

Portaal kenmerkt zich als een woningcorporatie die voor kwaliteit gaat. Portaal heeft PVM als adviseur gevraagd om hierin te ondersteunen. Richtlijnen en kaders zijn opgesteld voor het analyseren en meten van kwaliteit en deze zijn gevangen in KPI’s. Een kwaliteitsbeleid is opgesteld waarin zowel intern als door ingeschakelde partijen gestuurd wordt op het leveren van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt door onze adviseurs geverifieerd gedurende kwaliteitscontroles. In dit gehele traject zijn duidelijke en meetbare resultaten geboekt die een kwaliteitsimpuls weergeven. Dit alleen of allen/alles? dankzij de uitstekende samenwerking met onze opdrachtgever.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Davy Brummans
Vastgoedadviseur
06 - 51 15 16 43
d.brummans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!