Politie Zuid-Holland Zuid – Projectmanagement dakvervanging

De technische kwaliteit van het regiokantoor van de politie Zuid-Holland Zuid was aan vervanging toe. PVM werd gevraagd om als projectmanager de dakvervanging op te zetten en te begeleiden. Het natuurlijke moment van dakvervanging werd aangegrepen om niet alleen de constructieve kwaliteit een boost te geven, maar gelijktijdig een duurzaamheidsslag te maken. PVM ontwikkelde drie scenario’s voor dakvervanging in de vorm van een business case en na de keuze voor een scenario hebben we de aanbesteding opgezet en de uitvoering begeleid. Na de afsluitende kwaliteitskeuring hebben we met vertrouwen de sleutel over kunnen dragen.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Urs Veltrop
Vastgoedadviseur
040 291 40 20
u.veltrop@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!