Isala Klinieken – Masterplan Huisvesting

Toen er een systeemwijziging in de zorgsector aan kwam en zorgorganisaties zelf verantwoordelijk werden voor hun huisvesting, greep Isala Klinieken de kans om dit goed aan te pakken. Aan PVM de vraag of wij konden ondersteunen middels het opstellen van een Masterplan Huisvesting. De doelstelling van dit masterplan was met efficiëntie een hogere kwaliteit en toegevoegde waarde van het vastgoed te realiseren met lagere exploitatiekosten als doel. PVM voerde een analyse uit van de organisatie, de bestaande huisvestingsvisie en het huisvestingsportfolio. Uit deze gegevens werd een nieuwe visie opgesteld en knelpunten en aanbevelingen werden gedestilleerd. Dit resulteerde in een masterplan voor een hogere kwaliteit vastgoed met een hoger rendement en een grotere risicoafdekking.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Cees van Beukering
Directeur
040 291 40 20
c.vanbeukering@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!