Golfclub de Dommel – Duurzaamheidsadvies

De golfclub uit Sint Michielsgestel heeft PVM, na een samenwerking omtrent de meerjaren onderhoudsplannen voor de clubgebouwen, gevraagd om te ondersteunen met duurzaamheidsadvies. Aan de hand van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nederlandse overheid en de verplichting voor utiliteitspanden om bij verhuur of verkoop een energielabel te kunnen overleggen heeft de golfclub besloten om een duurzaamheidstraject op te starten. Wij hebben op basis van de EPA-U een inspectie gedaan en een adviesrapport uitgebracht waarin diverse verbetermaatregelen zijn aangedragen om de energieprestaties te verbeteren. Een mooie eerste stap richting een duurzame golfclub.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Urs Veltrop
Vastgoedadviseur
040 291 40 20
u.veltrop@p-v-m.nl
Nick van Steeden
Vastgoedadviseur
040 291 40 20
n.vansteeden@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!