GGZe – Strategisch Huisvestingsplan

Als zorginstelling is voor GGZe vastgoed meer een middel dan een doel. Het is een middel, dat ze via het Planetree principe inzetten om de beleidsdoelstelling te bereiken. De beleidsdoelstelling is namelijk het bieden van de allerbeste zorg aan mensen met bijzondere psychiatrische problemen.  GGZe vroeg PVM om te helpen met het optimaliseren van het vastgoed. Wij hebben het Planetree principe aangegrepen en hebben een strategisch huisvestingsplan opgesteld dat zich richt op de gewenste helende omgeving. De doelstelling van het strategisch huisvestingsplan is het creëren van een helende omgeving met acceptabele investeringen en exploitatiekosten. Als resultaat leverde PVM een strategisch huisvestingsplan met aanbevelingen voor de praktijk ten behoeve van de drie hoofdlijnen van GGZe: betere zorg in een helende omgeving met een gezonde organisatie.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
Marc Heijmans
Directeur
06 53 75 16 45
m.heijmans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!