Attractiepark De Efteling – Instandhoudingsadvies

De Efteling is hét attractiepark van Nederland en bevat met maar liefst 59 verschillende attracties en 72 hectare een grote hoeveelheid vastgoed. Als adviesbureau heeft PVM een behoorlijk aantal van de attracties en voorzieningen mogen inspecteren om onderhoudsplannen op te kunnen stellen. Door het grote aantal bezoekers en het feit dat het park 365 dagen per jaar open is, is het uitvoeren van inspecties en onderhoud beperkt mogelijk. Door het opstellen van strakke onderhoudsplannen, met waar mogelijk onderhoud buiten openingstijden, ondervindt de bezoeker nauwelijks overlast en houdt het park de prachtige thematische aanzichten vast.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
Davy Brummans
Vastgoedadviseur
06 - 51 15 16 43
d.brummans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!