Gemeente Apeldoorn –Begeleiding aanbesteding

De gemeente Apeldoorn zocht een oplossing voor het onderhoud aan haar vastgoed en met name de drukkende onderhoudsbegroting. Als adviseur werd PVM ingeschakeld. Wij ondersteunden bij het doen van nulmetingen en het opstellen van een MJOP. In het vervolgtraject heeft PVM de opgestelde werkzaamheden uit de meerjaren onderhoudsplanning getrokken en deze in een aanbesteding naar buiten gebracht. Een aanbesteding biedt niet alleen de mogelijkheid om de scherpste prijs te vinden, maar ook om de gewenste kwaliteit te verkrijgen. Dankzij onze ondersteuning ligt er niet alleen een solide onderhoudsplanning, maar wordt de begroting ook gedrukt door een scherpe aanbesteding.

Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
Davy Brummans
Vastgoedadviseur
06 - 51 15 16 43
d.brummans@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!