Mensen

Maak kennis met de mensen achter PVM

Het tot stand brengen en onderhouden van relaties en bovenal het ontzorgen geeft me veel energie. Die energie en het enthousiasme en de passie voor vastgoed zet ik in door kansen en verbeteringen in te brengen die de gebouwde omgeving vooruit kunnen helpen. Als spin in het web zorgen wij dat relaties ontzorgt en verrast worden. Tevredenheid van de relatie staat bij mij altijd centraal. De vrijheid en de mogelijkheden die binnen PVM centraal staan zorgen voor ontwikkeling van kennis en kunde. Met deze kennis en kunde heb ik samen met collega’s aan veel uitdagende strategische en tactische vraagstukken en spraakmakende projecten mogen werken.

LinkedIn

Roy Zöld

Directeur

06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl

Mijn projecten

Gemeente Den Haag – Audit Spuikwartier

Een audit voor toetsing van inhoud en kwaliteit van de aanbestedingsdocumenten voor een DBM ontwikkeling van de gemeente Den Haag.

RET – BOEI inspecties stations

Inspecties op de gebieden van BOEI van de stations van de RET met de daarbij behorende specifieke installaties en drukke bezoekersstromen.

Waterweg Wonen – Risico-inventarisatie

Een risico-inventarisatie om met risico gestuurd beleid de veiligheid en gezondheid van de bewoners van Waterweg Wonen te kunnen garanderen.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!