Mensen

Maak kennis met de mensen achter PVM

Het tot stand brengen en onderhouden van relaties en bovenal het ontzorgen geeft me veel energie. Die energie en het enthousiasme en de passie voor vastgoed zet ik in door kansen en verbeteringen in te brengen die de gebouwde omgeving vooruit kunnen helpen. Als spin in het web zorgen wij dat relaties ontzorgt en verrast worden. Tevredenheid van de relatie staat bij mij altijd centraal. De vrijheid en de mogelijkheden die binnen PVM centraal staan zorgen voor ontwikkeling van kennis en kunde. Met deze kennis en kunde heb ik samen met collega’s aan veel uitdagende strategische en tactische vraagstukken en spraakmakende projecten mogen werken.

LinkedIn

Roy Zöld

Directeur

06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl

Mijn projecten

Gemeente Den Haag – Audit Spuikwartier

Een audit voor toetsing van inhoud en kwaliteit van de aanbestedingsdocumenten voor een DBM ontwikkeling van de gemeente Den Haag.

Universiteit van Tilburg – Directievoering renovatie

Met een scherpe blik als directievoerder werd de grootschalige renovatie van de onderwijsgebouwen van de Universiteit van Tilburg een succes.

Yver VVE – Houtrot-inventarisatie

Ondersteuning van PVM middels een houtrot-inventarisatie voor Yver VVE Beheer gaf inzicht in de noodzaak tot onderhoud bij een groot wooncomplex.
Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!