Over ons

Wij creëren en besparen energie door het adviseren en ontzorgen van uw organisatie.

PVM ondersteunt en adviseert organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling, de exploitatie en het beheer van vastgoed. Wij kruipen in de huid van uw organisatie en zoeken naar de beste oplossing voor u en de betrokken partijen.

Missie & visie

De belangrijkste eigenschap van vastgoed? Het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Bij PVM vinden we dat dit in elk vastgoedobject prominent aanwezig hoort te zijn. Want vastgoedmanagement is veel meer dan het ontwikkelen en beheren van vastgoed: het gaat om de optimale balans tussen de belangen van de gebruikers en de belangen van de managers en medewerkers.

We stellen organisaties in staat hun vastgoed op efficiënte wijze te exploiteren en te beheren. We creëren samen kansen, passen nieuwe inzichten toe en helpen u om bestaand beleid te testen, te verbeteren of te innoveren. Dat doen we door strategische keuzes van managers te vertalen naar de werkzaamheden van alledag, zodat die keuzes goed geïmplementeerd worden in uw organisatie.

Integrale benadering van vastgoedvraagstukken

PVM concentreert zich dus op mensen. Aan de ene kant zijn dat de bewoners, de gebruikers van vastgoed. Aan de andere kant zijn dat de managers en medewerkers van ondernemingen, instellingen en overheden. We adviseren over de meest optimale samenstelling van de vastgoedportefeuille, zodat beide partijen het optimale uit hun vastgoedbeleving kunnen halen.

Onze integrale benadering van vastgoedvraagstukken rendeert, blijkt uit de constante groei van onze organisatie. Als adviseur, manager, sparringpartner en rechterhand van onze klanten zetten we ons specialisme in vastgoedmanagement in om u optimaal van dienst te zijn.

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Lisanne Bergefurt
Assistent Adviseur
0402914020
Bob van Doremalen
Technisch adviseur
0402914020
b.vandoremalen@p-v-m.nl
Anton de Klerk
Vastgoedadviseur
010 265 19 02
a.deklerk@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.