Recreatie

Vastgoed in de recreatieve sector is één van de ervaringsgebieden van PVM

Recreatievastgoed is meer dan een gebouw met een recreatieve functie. De beleving van bezoekers – de recreanten – staat voorop en tegelijkertijd moeten de brandveiligheid, het onderhoud en de energiezuinigheid perfect in orde zijn. Het management dat hierbij komt kijken is één van de ervaringsgebieden van PVM.

BOEI inspecties

De recreatiemarkt blinkt uit in haar veelzijdigheid en uniciteit. Onze adviseurs en inspecteurs hebben ruime ervaring opgedaan in het uitvoeren van BOEI-inspecties tijdens projecten bij zowel grote leisure-organisaties als De Efteling als bij projecten op lokale schaal zoals zwembaden. De BOEI inspectie toetst of Brandveiligheid, Onderhoud, Energiezuinigheid en Inzicht voldoen aan wet- en regelgeving. Het uitvoeren van deze inspecties doen onze inspecteurs op flexibele tijden, buiten openingstijden om, zodat u de beleving van uw bezoekers kunt garanderen.

Prestatiemonitoring

Wij beoordelen de prestaties van uw vastgoed niet op uw bezoekerscijfers, maar op functionaliteit, kwaliteit en energieverbruik. Het inzichtelijk maken van de huidige situatie is de eerste stap naar een verbeterde exploitatie. Een goede exploitatie verbetert de prestaties van uw vastgoed waardoor uw prijs-kwaliteitsverhouding omhoog gaat en de beleving van uw bezoeker verbetert. Wij ondersteunen, monitoren en adviseren u graag om samen te zorgen dat uw vastgoed optimaal presteert.

Projectmanagement

Nieuwbouw, verbouw, herontwikkeling, verhuizing… Deze complexe operaties vergen vaak het uiterste van een bedrijf, maar wanneer er ook een stroom bezoekers tevreden gesteld moet worden is goed projectmanagement een vereiste. Wij acteren als projectmanager waardoor u één aanspreekpunt heeft omtrent de ingreep die u wenst. Onze adviseurs zijn opgeleid en ervaren in het aansturen van complexe operaties en zullen uw project met plezier begeleiden.

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
Nick van Steeden
Vastgoedadviseur
040 291 40 20
n.vansteeden@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.