Veilig en Gezond Wonen

PVM ontwikkelt kennis en organiseert activiteiten en scholingen voor kennisdeling over actuele thema's

Een aantal vooraanstaande woningcorporaties vroeg PVM om samen met hen de mogelijkheden en het belang van risicomanagement voor woningcorporaties uit te diepen. Veilig en Gezond Wonen is de projectgroep waarin PVM samen met tal van woningcorporaties, vanuit de praktijk, theoretische kennis opdoet.


 

Veilig & Gezond Wonen

“Risicomanagement is de hoeksteen voor het functioneren van een woningcorporatie” (Aedes, 2010). De werkgroep Veilig en Gezond Wonen werkt actief aan risicomanagement voor woningcorporaties. Met als hoofdthema’s: Veiligheid en Gezondheid.

Kennisontwikkeling en kennisdeling over risicomanagement voor woningcorporaties, dat is waar Veilig & Gezond Wonen zich voor inzet. Want huisvesting is meer dan een dak boven je hoofd: het is je thuis, de plek waar je je veilig voelt en waar je privacy is gewaarborgd. Helaas is veilig en gezond wonen geen vanzelfsprekendheid; jaarlijks vallen circa 2000 doden door ongelukken in en om woningen. Wat zijn de risico’s voor woningcorporaties?

PVM wil samen met andere professionals van vooraanstaande woningcorporaties het gebrek aan systematische ordening in risicomanagement aanpakken. De projectgroep organiseert seminars die toegankelijk zijn voor corporatiemedewerkers en richt zich op nieuwe, innovatieve wijzen om als woningcorporatie om te gaan met eventuele risico’s.

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Lisanne Bergefurt
Assistent Adviseur
0402914020
Bob van Doremalen
Technisch adviseur
0402914020
b.vandoremalen@p-v-m.nl
Anton de Klerk
Vastgoedadviseur
010 265 19 02
a.deklerk@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.