Vastgoed Business School

PVM ontwikkelt kennis en organiseert activiteiten en scholingen voor kennisdeling over actuele thema's

Bij PVM spelen we niet alleen in op de vragen vanuit onze klanten. We houden ons ook proactief bezig met actuele thema’s en activiteiten die belangrijk en interessant zijn voor de vastgoed- en woningsector. Die drive om kennis te delen, activiteiten te organiseren en constant te willen groeien heeft geresulteerd in de volgende organisaties.


Vastgoed Business School

Vastgoed Business School is hét instituut voor vastgoedopleidingen. Dankzij samenwerkingen met verschillende organisaties en experts heeft PVM een omgeving gecreëerd waarin opleidingen en cursussen perfect aansluiten op de praktijk. Binnen de school delen we gebundelde kennis met de markt en houden we grip op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en trends voor de vastgoedsector.

Onze docenten beschikken niet alleen over ruime ervaring in het onderwijs, maar zijn ook actief werkzaam (geweest) in de vastgoedpraktijk. Niet voor niets noemen oud-cursisten van Vastgoed Business School de opleidingen en cursussen vooral inspirerend, leerzaam, interactief, positief, nuttig, praktisch, verrijkend én een aanrader!

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Lisanne Bergefurt
Assistent Adviseur
0402914020
Bob van Doremalen
Technisch adviseur
0402914020
b.vandoremalen@p-v-m.nl
Anton de Klerk
Vastgoedadviseur
010 265 19 02
a.deklerk@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.