Economie & Ruimte

PVM ontwikkelt kennis en organiseert activiteiten en scholingen voor kennisdeling over actuele thema's.

Als actief lid van Economie & Ruimte delen we kennis en kunde en worden we door overige organisaties verrijkt met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Op deze wijze blijven we geprikkeld om ten alle tijde voorop te lopen in de markt.


Economie & Ruimte

Platform Economie & Ruimte is hét platform voor koplopers op het gebied van economische en ruimtelijke sectoroverstijgende projecten. Het platform is er voor koplopers met een SMILE, waarbij SMILE staat voor Storytelling, Mission driven, Intelligent, Love en Empowering.

Platform Economie & Ruimte (E&R) is dé sector-overstijgende ontmoetingsplek voor ondernemende personen uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Sneller en slimmer inspelen op komende trends en daarvan profiteren is één van de belangrijkste doelstellingen van het platform. Omdat onze economie in hoog tempo verandert is vooruitdenken en op tijd veranderen een must. Om de sociaal-economische transitie die we doormaken te begrijpen is het dan ook noodzakelijk om regelmatig in contact te komen met koplopers uit andere sectoren.

Vooruitdenken is willen veranderen, willen vernieuwen. En dat is waar PVM zich met het platform op richt. We bieden bedrijven en kennisinstituten de mogelijkheid om in contact te komen met personen die werken aan veelbelovende ideeën. Geen netwerkborrels, maar een slim netwerk dat waarde genereert.

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Lisanne Bergefurt
Assistent Adviseur
0402914020
Bob van Doremalen
Technisch adviseur
0402914020
b.vandoremalen@p-v-m.nl
Anton de Klerk
Vastgoedadviseur
010 265 19 02
a.deklerk@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.