Project & Procesmanagement

Bouwmanagement, contractmanagement, interimmanagement, procesmanagement en regievoering. PVM vervult het allemaal met verve.

Als project- en/of procesmanager ben je de spin in het web, de verbindingsspeler tussen alle betrokken partijen bij een project. De basis is het ontzorgen van investeerders, eigenaars en gebruikers.  Het managen van zo’n project betekent communiceren, sturen, herkennen en waarnemen. PVM is gespecialiseerd in het managen van projecten en processen. De expertises waarbinnen wij deze werkzaamheden uitvoeren hebben we onderverdeeld in regievoering, procesmanagement, bouwmanagement, contractmanagement en interim-management.

Regievoering

Het managen van leveranciers noemen we regievoering. In het vastgoed, zowel in geval van ontwikkeling als van beheer, is er sprake van een groot aantal leveranciers. Iedere leverancier brengt zijn eigen product mee in de vorm van een materieel product of een service. De belangrijkste rol die wij als PVM voor u vervullen is het uitvoeren van een QuickScan waarmee we uw (toekomstige) leveranciers beoordelen op prijs en kwaliteit. Gedurende het project voeren we kwaliteitscontroles uit om te zorgen dat alle leveranciers de beloofde kwaliteit leveren. Kortom: wij voeren voor u de regie.

Procesmanagement

Een proces kenmerkt zich door het opeenvolgen van stappen. Iedere stap is van groot belang, als een schakel in een ketting. Deze vergelijking gaat in zekere zin op, maar tot een bepaalde hoogte. Het eenvoudige aan zo’n ketting is dat als hij breekt, je kunt zien welke schakel het begeven heeft. In een bouw- of onderhoudsproces ligt dit ingewikkelder. Iedere betrokken partij kan steken laten vallen, wat aan het einde van het proces betekent dat de geleverde kwaliteit niet naar wens is. Als procesmanager zorgen wij dat iedere betrokken partij in het proces levert wat er van hem verwacht wordt.

Bouwmanagement

Het complete proces van idee, financieren, ontwerpen, aanbesteden, bouwen en opleveren is een complex en risicovol geheel. Het managen van deze verschillende fases in het bouwproces noemen we bouwmanagement. Wij als PVM onderscheiden ons door een strakke en heldere managementstructuur, direct gericht op het project en de betrokken partijen. Afhankelijk van het type bouw verleggen we onze focus. Van comfort en geborgenheid bij woningbouw, naar efficiëntie en flexibiliteit bij utiliteitsbouw. Dit alles met kwaliteit en duurzaamheid als integrale doelstelling.

Contractmanagement

Binnen een project of proces wordt op basis van inkoop of aanbesteding een relatie aangegaan met een leverancier. Scherp aanbesteden of inkopen zorgt voor een goede prijs/kwaliteitverhouding, mits er aan de gemaakte afspraken wordt voldaan. Als projectleider of –manager is het vastleggen van deze afspraken noodzakelijk om de gemaakte afspraken juridisch af te kaderen. Onze adviseurs willen u met plezier adviseren en ondersteunen bij het opstellen, ordenen, controleren en naleven van vastgoed gerelateerde contracten.

Interimmanagement

Ondanks de beste intenties van alle betrokken partijen, kan het gebeuren dat een project niet zo soepel loopt als gewenst. Er ontstaan conflicten en situaties die de voortgang en het resultaat van het project in de weg staan. Als interim-manager adviseren wij onafhankelijk de betrokken partijen in een project hoe verder te gaan. Onze adviseurs beschikken over juridische kennis, proceskennis en een probleemoplossend karakter dat u en uw project, op zowel de korte termijn, als de lange termijn verder helpt.

Meer weten over onze werkwijze of gewoon eens kennismaken?
We ontmoeten u graag!
Vastgoedspecialisten voor al uw vraagstukken
Onze mensen moeten het doen
De adviseurs van PVM zijn enthousiast, betrokken, deskundig, innovatief en energiek. Allen hebben zij een hart voor vastgoed, dat hen verbindt tot een hecht team van specialisten. Een selectie van onze mensen is beschikbaar voor contact en vragen:
Björn van Huijgevoort
Directeur
06 42 13 86 15
b.vanhuijgevoort@p-v-m.nl
Roy Zöld
Directeur
06 25 30 00 44
r.zold@p-v-m.nl
Paul Hendrikx
Directeur
06 51 22 80 96
p.hendrikx@p-v-m.nl
middleBlockImg
Daarom kiest u voor PVM!
Kiest u voor PVM, dan kiest u voor...
  • Investering in een langdurige klantrelatie;
  • De gebruikers van gebouwen en hun tevredenheid als centraal uitgangspunt;
  • Ontzorging in alle facetten van vastgoed;
  • Vastgoedspecialisten in hart en nieren;
  • Een aanpak die rendeert.
PVM is méér dan uw vastgoedspecialist. We zijn uw adviseur, uw manager, uw sparringpartner, uw rechterhand in al uw vastgoedvraagstukken. U ontzorgen is dan ook onze eerste prioriteit.